fredag 14. mars 2008

Full krig i Kenya!


- Med pil og bue…

VG skriver om den "latterlige" krigen!

To stammer har møttes sammen på en ås og er i full krig med pil og bue. De mener det er umoralsk å angripe hverandre om natten, så derfor bestemmer de seg for et møtested hver dag, og kriger med hverandre. Dette er ikke bare en lek, hittil har over 20 personer blitt drept, og enda flere skadde. Politiet har stoppet dem et par ganger, men de fortsetter allikevel med den middelalderske krigen. Alle har sine normale liv og yrker ved siden av denne krigen, men alle må møte opp for å forsvare tittelen til sin egen stamme.



Med det første jeg leste de første linjene i denne artikkelen begynte jeg å le for meg selv, ”noe så dumt”. Det finnes flere bilder fra åstedene, og det er umulig å forestille seg dette – normal påkledde folk går med hjemmelagde ”pil og buer” og dreper hverandre. Ren idioti vil nå jeg si, men mine ord kan ikke gjøre mye her…



Før levde disse stammene i harmoni, men etter valgresultatene i Kenya har alt brutt ut, og politikerne jobber på sprang for å få ro på alle opprørene rundt omkring i landet.